"semel-wrapen"
DATUM: 2015-01-30 | TID: 21:58:14 | KATEGORI: Allmänt

Så skönt med helg, vill sova haha. Men på mina helger så blir det aldrig att jag sover ut ändå, men så är det att vara hästtjej ;) Fancy skulle ha longeats idag så åkte dit o.s.v. Me sen skulle ridhuset vara upptaget hela kvällen så hon fick massa pussar och en vila idag så kör vi imorgon och på söndag istället :)
Jag och tilda drog till hööks efter skolan. Innan så stannande vi till på landings då båda är rätt så stora fan av semlor, sååå då måste vi ju såklart testa "semel-wrapen" Tyckte den faktskit var mycket godare en vanliga klassiska semlor :) Och gissa vad?! Min dator är tillbaka! Har varit utan den i över en månad nu så nu så kan jag ladda över massa bilder igen o.s.v. Lycka! ;)
 

Busig häst och longering
DATUM: 2015-01-29 | TID: 22:45:11 | KATEGORI: Allmänt

Torsdag, stressad, utelåst och allmänt en rätt dålig dag. 
Fick iallafall hjälp med att longera Baloo idag så jag ska börja göra det om jag inte får tid till att rida någon gång. Påtal om Baloo så kommer jag att ha honom varannan tisdag och torsdagar + söndagar nu framöver. Kommer fortsätta rida Fancy runt 4 gånger i veckan som vanligt. Kommer få för mycket fritid haha ;)

Fancy var jääkligt pigg idag. Fick hjälp av Mia och det var en trött och svettig tjej jag skrittade av sen ;) vi jobbade med att få henne lugn, inte skuta ut bogarna och inte få henne att göra 1000 bockserier upp i luften. Så det blev mycket ytterhjälper och mage. Och det blev ingen passiv ridning idag inte ;) hon fick galoppera i samma tempo i några minuter så att hon samtidigt som hon fick coola ner lite, få utlopp för sin energi och träna hennes kondition. Super duktig vara hon och imorgon så ska hon bara longeras :)

😂😂

1.20 utan problem ;)
DATUM: 2015-01-28 | TID: 22:52:29 | KATEGORI: Allmänt

Berättar mer om passet imorgon, men kan säga nu att det var grymt!! :D