Jälla tävling
DATUM: 2014-08-31 | TID: 22:16:12 | KATEGORI: Allmänt

Här är några av bilderna ifrån Jälla idag. Har fler bilder men lägger inte ut alla nu. Om någon av er tävlade på Jälla idag(31/8) i lätt B:1 an & vill ha bilder så ka ni maila mig på ida.kelam@hotmail.com och beskriva hur eran häst såg ut och vilket outfit ni hade så kan jag kolla om jag hr fotat. (fotade bara på framridningen!)
 
 

Självförtroendet på 0
DATUM: 2014-08-31 | TID: 20:42:36 | KATEGORI: Allmänt

Var uppe tidigt idag för att åka till Jälla och vara funktionär på Laggas tävling samt fota lite. Bilderna kommer ni få se sen :)
 
Red sen Baloo och det gick skit. Det är ju inte rolig när det går dåligt någon gång men nu så har det gått dåligt i ett halv år både på Baloo och på lagga. Och då känner man tillslut bara att -Varför går jag det här? Så kände jag idag och jag travade och skrittade av Baloo direkt för att, jag VILL INTE rida om jag är på ett sådant humör. För jag vill inte smitta av det på hästen och då är det lika bra att sluta. Sen så började jag grina för att jag tyckte så synd om Baloo som är tvungen att ha mig på ryggen. För jag tycker inte att det är kul att rida längre, det är det som är så hemskt. Mitt självförtroende ligger på 0 just nu och det känns inte roligt. Jag skulle ha tävlat Baloo nästa helg på en liten mini-tävling i vårat stall men kommer inte göra det längre då det verkligen inte känns bra.
Så har ni några tips? För att få tillbaka självförtroendet igen?
 
 

Tuffe
DATUM: 2014-08-30 | TID: 20:21:35 | KATEGORI: Allmänt

Red Tuffe idag. Ibörjan gick det faktskt riktigt bra men sedan snubblade han till och "vrickade" till sig lite. Sen när det gick över började han streta och hålla på. Så vet inte direkt vad jag tyckte om passet idag.
Sen har hela dagen gått åt till att vara i stallet, som vanligt meen det är ju det jag lever för ;)
 
Åkte sedan till Jälla och hjälpte till där inför tävlingen imorgon. Efter det åkte jag och några andra o åt. Nu så sitter jag i sängen och ska snart cykla upp till våra grannar!